Müanyag öntőformák beton és műkő termékek készítéséhez

Üdvözöljük honlapunkon! Cégünk 1999-ben az országban elsőként kezdte meg a kereskedést ezekkel a termékekkel. Az évek során folyamatosan bővítettük a választékot és ma már több mint 100 féle sablon áll vásárlóink rendelkezésére.

                     Burkolókő gyártási javaslat

 

(Beton)Szürke: 1 rész 350-e portland cement, 2 vagy 3 rész kavics, attól függően, hogy milyen erős igénybevételnek lesz kitéve, + folyósító adalék. Amennyiben a burkolatot télen a jegesedés ellen sózni akarjuk használjunk saválló cementet.

 

Színes: 1 rész 350-es portland cement, 2 rész 0,4-0,5-ös kavics, cementszínező igény szerint, + folyósító adalék. Ebből a betonból kb. 2 cm-nyi vastagságban töltsük meg a formát, majd kevés rázás (tömörítés) után 1:3 arányban kevert színezés nélüli betonnal töltsük tele a formát. Így a burkolókő felületén egy úgynevezett koptató réteget képezünk.

 A kavics összetétele: 1/3 rész 0,4 vagy 0,5-ös sóder, 2/3 rész gyöngykavics

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Műkő: 1 rész 0-ás műkő, 3 rész 2-es szemcsenagyságú műkő és 1 rész fehér cement, + folyósító adalék.

Amennyiben a műkőhöz szürke cementet használunk, a hozzáadott mennyiséget mindenképpennöveljük meg, kb. 50%-al. A kész terméken keletkezett apróbb hibákat 0-ás műkőből és cementből készült, pépesre kevert masszával javíthatjuk, majd száradás után csiszolóvászonnal simára csiszoljuk.

(pl. balluszterek illesztésénél)

 

Folyósító adalék Chemikal, vagy vegyi áru szakboltokban kapható illetve cégünknél megvásárolható, adagolását a terméken közlik.

Természetesen ez csupán saját tapasztalatainkon alapuló javaslat, akinek saját receptje van az bátran eltérhet az itt megadott összetételtől. 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 31
Tegnapi: 86
Heti: 700
Havi: 1 863
Össz.: 659 468

Látogatottság növelés
Oldal: Gyártási javaslat
Müanyag öntőformák beton és műkő termékek készítéséhez - © 2008 - 2018 - betonsablon.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: műkő öntőforma - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »